Matchens lirare Vislanda: Andreas Nilsson
Joel Lööf, Hannes Törnqvist, Sam Dada
Martin Hedvåg, Johan Brorsson
Avb: Julien Linda, Andreas Palm, Billy Svenske, Linus Strömgren, Johannes Eliasson,William Nilsbeck, Oskar Johansson (mv)

Torpa avgör i slutet.
Det satt långt inne men i 82:a minuten gjorde Martin Hedvåg matchens enda mål. Åter blir det en mål-snål hemmamatch där vi har svårt att få in bollen men när vi är så stabila bakåt, räcker det med ett framåt.
Torpa började ganska bra första 10 min och var spelförande. Bästa chansen hade Martin i 7:e minuten men nicken smet strax utanför efter Joel Lööfs fina högerinlägg. Spelmässigt var följande 20-25 inte speciellt bra. Vi hade mycket felpass och bolltapp och Vislanda var det bättre laget. Dock var vi som vanligt denna vår starka i backlinjen och släppte inte till några chanser. I stället var det hemmalaget som kontrade i 23:e minuten och Hannes Törnqvist hade ett skott i ribban från nära håll. I övrigt hände inte mycket framför de båda målen och 0-0 i paus var ganska logiskt. En av våra sämre halvlekar men Vislanda stod upp bra och man spelade inte som ett lag som ligger på undre halvan.
Att Torpa skulle öka tempot efter paus var ett måste och det såg bättre ut direkt efter start. Man fick i gång passningsspelet och kom fram oftare på kanterna. Martin hade en skaplig nick som gick över i 62:a minuten men bästa chansen hade Johan Brorsson på Martins frispelning i 68:e minuten. Målet var nästan övergivet men mv gjorde en grym räddning är han hann upp bollen efter Johans skott. Tiden gick och spelövertaget gav ingen utdelning. Torpa gjorde en del byten och fick in pigga ben. Vislanda blev allt tröttare och till sist kunde man inte stå emot. I en snabb omställning i 82:a minuten kom Johan B loss på vänstersidan, snett inåt bakåt passet var perfekt och vid första stolpen kom Martin farande och krutade in bollen. Ett bra anfall och ett snyggt mål. Torpa kunde ganska enkelt bevaka ledningen och spela av matchen. Ingen av våra bättre matcher men ändå starkt att vinna när det går lite tungt. Vislanda var bra och det visar hur jämn serien är. Samuel hade lite att göra i målet men var stabil, backlinjen vår bästa lagdel med Sedin som kvällens lirare. På mitten är Johan Palm vår motor. Framåt är Johan B och Martin pålitliga målskyttar och denna gång var det Martin som fick avgöra med ett vackert avslut. Nog borde vi få med någon i veckans lag vi fortfarande är obesegrade och skuggar Västboås i toppen. För Torpas del blir det ett långt uppehåll då vi inte har match förrän den 14/8 när Strömsnäsbruk gästar Skogsängen. Vi önskar alla en trevlig midsommar och en härlig semester.
För alla fans finns nu en fin supporter halsduk för 175:-, se bilden från kvällens match.